Alla inlägg under maj 2009

Av Roland - 19 maj 2009 22:11


Talmannen har på grund av låg lön eller maktfullkomlighet köpt allt på firman GB för att spara sina pengar som han förtjänar eller tjänar. Nu avgår han med skammen eller rädslan för att bli behandlad som han förtjänar av det brittiska folket! När han går i butiken kommer engelsmännen spotta eller skratta åt denna byråkrat som visat vad han går för.

TACK

Av Roland - 18 maj 2009 21:49


Snart dyker de upp igen då de är en utrotningshotad art eller hur?

TACK

Av Roland - 17 maj 2009 19:41

Norge med en vitryss, Azerbaijan med en skåning och Island med en urinnevånare. Ingen av dessa länder representerar EU betyder att de har färdigheter som inte EU-länderna har eller att de är de sista Sovjetstaterna

som minister Rosengren myntade. Det känns i alla fall bra att Malena har lämnat Röda Torget efter en 21:a plats i vad, ja inte vet jag hon är i alla fall duktig i sin schanger!

Vi måste nog gå ur EU i alla fall då varken Marit Poulsen eller Marita Ulvskog kan sjunga och vad dom ska göra i övrigt i Bryssel det vet inte jag!

TACK

Av Roland - 15 maj 2009 15:15


Den fantastiska Marlena Ernman född i Sandviken blir Sandviks nästa dragplåster för att få igång borrstål för diamanter och guld, verktyget är Marlena.När Sandvik vänder är vår bygd i full fart igen då får arbetsförmedlarna söka nya jobb inte förmedla det som inte finns.

Azerbaijan med flera, lydstater till Putins och Medvedevs Ryssland är beroende av mamma Rossia även när det gäller tävling i sång. Inga goda ord inga ryska röster!

Talibanerna är snart utrotade, det är bara en tidsfråga men det gäller att hålla huvudet kallt i Pakistans omgivning och runt om i den terrorhotade världen.

Filippinernas Tamilska Tigrar är snart utrotade enligt regeringen i det krigsdrabbade landet inom 48 timmar säger rykten hoppas att det är sant vad händer sen?

Kinas lydstat Burma låser in Aung San Suu Kyi då hon fått oväntat besök av en simmande amerikan! När utrotas Burmas regering?

TACK 

Av Roland - 14 maj 2009 20:58


Om du besväras av myror vilket jag inte gör kan du flytta dom genom att ta dom fyra översta i stacken och lägga dem i en tändsticksask gå dit du vill  släpp ner dom där de ska få sitt nya hem!

Du kan dessutom följa vandringen det brukar ta ca 10 dagar innan alla kommit till sitt nya hem om vädret är gynnsamt. Stressa dom inte de kanske kommer tillbaka!

TACK

Av Roland - 10 maj 2009 09:49


Jacob Zuma gift med tre ladies blir ny "modern" President  i Sydafrika! Det går framåt men det står stilla i landet, stamtänkandet finns kvar och jag har svårt att tänka mig Reinfeldt som Statsminister med tre fruar och en våldtäktsanklagelse? Fattigdomen och arbetslöshet är inte samma problem  i landet de är jättestora men kanske AIDS-problemet mildras om alla får tre fruar de håller problemen inom familjen.

Enligt förre presidenten Embeke är det ingen sjukdom utan ett straff!

TACK

Av Roland - 9 maj 2009 20:06

Det är blickfånget som gör att de överlever i träsket och på stranden med läkare och sjukvård inom 10 minuters avstånd. Faran är tristessen när kameran slocknar det är svårare att bo i norra Norrland där du inte vet om SOS112 kan nås och din överlevnad är obetald. Skönt att slappa på stranden och delta i nån tävling emellanåt, det är svårare för Medelsvensson som blir av med jobbet på Sandvik han kanske hamnar i Centrum på bänken utan spänning men verkligheten i vitögat. Tänk er promenaden till Arbetsförmedlingen där handläggaren sitter och frågar"Har du sökt 4 jobb sen vi sågs sist"?

"Nej det har bar funnits tre lämpliga! "

"Du ska titta på Ledige stillinger i Norge det vet du!

Verkligheten är cruel inte cool som livet på fantasiöarna där du får en hemresebiljett men ändå lyfts till skyarna av kvällstidningarna för att de sett en snok i vitögat. Fantasi är fantastiskt men det får inte bli fanatiskt!

TACK

Av Roland - 8 maj 2009 19:54


Nu har Gävle utmärkt sig genom att bli 2:a i Sverige i Lärarnas Riksförbunds sämstalista över skolor.

Tycker synd om elever och lärare om det är som det sägs, ja föräldrarna kanske också reagerar hoppas jag!

Rädda Barnen i Gävle!

TACK

Presentation

Omröstning

Sverige är fortfarande bästa landet i vår värld.
 ja
 nej
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards