Alla inlägg under maj 2009

Av Roland - 7 maj 2009 20:33


Det är ingen ovanlig situation då ingen kan förvänta sig den kris som råder idag, jo de som styr måste vara förberdda men tyvärr är inte kunskapen på den nivå som krävs i detta politikerstyrda samhälle! Samma i landstinget, oförmågan att regera i stället så följer de vinden håller ut pekfingret för att undvika motvind, opinion och att det som är riktigt får företräde och ett vettigt beslut undvikes!

TACK

Av Roland - 6 maj 2009 14:07

Expressen visar upp några av den kader människor som struntar i miljön! De flesta EU-politiker och tjänstemän reser mer med flyg än flygkaptener och flygvärdinnor! EU är en egen replubik en "banan-sådan" med många småpåvar, som Vatikanstaten men med en avsikt att de som arbetar i parlamentet  eller kommisionärer får ut så mycket som möjligt av vistelsen i Brysselkålens hemland. EU måste gå på diet, snabbantning för att få ett förtoende från de som förväntades ha en viss nytta av medlemsskapet. Halvera styrkan gör som i hockey behåll de bästa och ingen magnumlön förrän resultat visats.

EU är bra för freden men minska byråkratin och fantasikostnaderna för driften annars kan EU.s stater hamna i konflikt med Bryssels nya välbärgade ja och nej-tryckare. Mentometertryckare som kostar multum!

TACK

Av Roland - 5 maj 2009 15:01

Vitryssland nej tack!

Ganska enkelt att förstå varför, fråga de som flytt dessa länder? Länder som man måste fly från utan att begå brott är inte speciellt intressanta för personer som söker frihet. Omänsklig behandling av frispråkiga som inte bär munkavle och yttrar sig om ledardemonerna! Lukasjenka hyllade Hitler då han byggde upp Tyskland och tyckte han hade nya ideér.


I Iran hyllar Presidenten Mullornas gamla ideér och förändring och förnyelse är allmänfarlig, slöjorna blir flera och friheten snart obefintlig för kvinnorna då Sharialagar fortfarande används i vårdande syfte?

I vårt land  närmare bestämt Ockelbo, prins Daniels hemby får föräldrar använda sig av personliga livvakter när skolan inte klarar att hålla mobbarna stången.


Livvakt i skolan!

Skolan måste få mer personal när föräldrarna tappar greppet om sina ungar eller inte vill förstå att det är stökigt i skolan då de aldrig besöker barnens och lärarnas arbetsplats! Vi har trehundratusen arbetslösa, skulle inte ett stort antal av dessa söka som skolbarnsassistenter istället för att vara på vägen till ett nytt arbete. Den tiden kan vara ganska lång men vuxentätheten i skolan är alltför låg. Ett riktigt jobb med riktig lön krävs.

TACK

Av Roland - 4 maj 2009 19:30


Det tillhör den kulturella allemansrätten att skräpa ner? Förr sa vi att Sverige var rent och vid semesterresor utomlands såg man med förfäran hur man grisade ner i både städer och natur. Nu är det många som inte gått Mulleskolan eller får utbildning i skolan vad ett rent samhälle innebär.Tyvärr behövs miljöpoliser som direkt lämnar böteslappen i handen tills vi når målet att nedskräpning är ett brott. 

TACK

Presentation

Omröstning

Sverige är fortfarande bästa landet i vår värld.
 ja
 nej
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards