Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Roland - 11 februari 2009 10:00


Det var ingen stor historiker som myntade uttrycket det var Göran Persson som har lånat upp 10 miljoner för att få skit under naglarna. Nu klarar han säkert avbetalningarna då han är gift med före detta systembolagschefen Anitra Steen som uppbär en onormalt hög pension för ett bolag som ska motverka sveriges rikes invånare att dricka alkohol. Det borde betyda ju lägre omsättning ju högre lön men så är inte fallet.

Riksbanken sänker räntan till rekordnivå men det betyder inte att alla får låna du måste vara kreditvärdig när du är i behov av pengar det betyder att de som får låna inte behöver låna de lever av sina egna pengar?

Nej lågkonjunkturen är inte över det dröjer innan orderstocken hos Volvo Last och andra svenska företags är fyllda då protektionismen träder in men risken för att svensken köper Volvo och Saab personbilar som dessutom är utlandsägda och dyra är inte så stor!  Det är inte protektionism det beror på det är ekonomin!

I landet IRAN där skriker människorna ut sitt hat mot Amerika och Israel det känns inte främmande. Regimen, regering tillsammans med Mullorna och deras självupptagna hjärnor eller omänskliga inställning till frihet och yttrandefrihet är skrämmande men det är skönt att vi har många länders gränser mellan oss de får inte påverka vår frihet. Nu har Iran ett val där allt är tillrättalagt precis samma system som Sovjetunionen! Man hade några mindre röda valsedlar men ändå ingen förändring om du vågade rösta, då betyder det fängelse för en dröm!

TACK

Presentation

Omröstning

Sverige är fortfarande bästa landet i vår värld.
 ja
 nej
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards