Alla inlägg under februari 2009

Av Roland - 19 februari 2009 20:17


Maud kör gärna SAAB men hon vill inte äga en hel fabrik som jänkarna försöker kasta ut från familjen General Motors. Maud vill ha en bil som går på gräs under sommaren och snö på vintern hon har mitt fulla stöd. Nu kan inte tant Maud lösa problematiken med den recession som världen lider av den måste vi lösa tillsammans.Det blir en lång varm sommar med låga räntor frisk luft och många fritidsforskare som besökt arbetsförmedlingen.

TACK


Av Roland - 18 februari 2009 12:32


Igår var det Emils dag han ville baka och hade inte gett upp hoppet att han kan lära mig att tillverka muffins med päronsmak.

-Du läser receptet för det kan du morfar.

När han knäckte första ägget då fick han det mellan fingrarna och över diskbänken men det fixade han till med papper! Lite kladdigt kanske men det

gick och efter ungefär en timme hade vi(han) fixat till en plåt muffins och kunde konstatera att han hade utbildat morfar.

Sen avslutatde vi dagen med något som var en lek, vi var turtles och jagade med klädhängare(pilbågar).

Snacka om fantasi!

TACK

Av Roland - 17 februari 2009 11:26


Stackars fransmannen Sarkozy som inte fick rätt bordsdam eller var det herre om han ska delta i EU-mötet i april, skandal för en oförfstående nationalist som inte hör hemma i ett enat Europa! Vissa slutar aldrig att förvåna, vem ska Reinfeldt sitta med då han tar över ordförandeskapet kan det vara Lettlands finansminister är han dålig nog (finansiellt)att jämföras med Sverige enligt Sarkozy?

TACK

Av Roland - 16 februari 2009 19:55


Tog en promenad runt Laxön och ner längs älven för att få kraft, här ligger Vattenfall och fiskesträckan ner till Fiskecampen som inbjuder till friluftsliv.

Inga laxar vid laxtrappan men den ensamma strömstaren fanns på ett isflak då den inte var under vattnet. Känner den aldrig ensamhet? Nej han känner lugnet vid forsen och störs inte av det ljud som strömmarna framkallar? Om en månad är fisket igång och då förväntas rekordlaxar i håvarna i det välordnade fisket vid älven. Det som finns här är värt mer än den svarta oljan i shejkernas hemländer både vatnnet att dricka och friluftsliv. Det går inte att leva av frisk luft och vatten men de utgör grunden för ett bra liv.

Tack

Av Roland - 15 februari 2009 09:29


Vilken ljuv tanke att få en svensk elbil med svenska ägare! El har vi med vattenkraft i centrum och kärnkraft samt fortsatt utbyggnad av vindkraft! Massafabrikerna som raderas ut kan bli ett kompliment för tillverkning av nya bränslen till hybridbilar med el som bas.

Saab är osäljbar idag med tanke på att ägaren kastar ut den från familjen så de bilar som tillverkas kommer att hamna i lager.

VOLVO kommer att få en hedersplats på Himmelska fridens Torg när ledarna skall förflyttas mellan regeringsmöten i den stora staden.

Helena Johnsson tog guld i Korea! Det blir en bra vecka.

TACK


Av Roland - 14 februari 2009 15:15


Visst ser det demokratiskt ut när hotet mot mänskligheten i sitt eget land, Robert Mugabe delar ut biblar vid mötet med sin kollega(hot) M Tvsangerei.

Nu är de två ledare som ska rädda landet efter Mugabes misskötsel där arbetslösheten är 90 % och det behövs inga arbetsförmedlingar då Mugabe har ödelagt landet under sin långa tid vid makten. Någon konkurrens har han aldrig accepterat de har han undanröjt utan att tveka! Mugabe skall till Haag och aldrig försättas på fri fot mera!

'TACK 

Av Roland - 13 februari 2009 11:50


Nej det är som vanligt, solen skiner och kommunen väcker känslor när de ska starta ett nytt kulturkontor? Vad dom ska göra som inte övriga anställda inom kulturen skulle behöva göra det är frågan? Flummigt?

Svaret finns inte i fredagen den 13:de men visst är det otur för de som inte ville läsa en nyhet av så liten kaliber som den ändå är, annars är det arbetsförmedlingen som skräller?

Turligt nog kommer nyheten att de ska anställa 50 personer, vem som ska ta ut dom lyckliga det skapar säkert osämja! Det betyder i alla fall 50 mindre på arbetslöshetskassan som tas över av en annan kassa där staten också är huvudman. Det var ingen glad nyhet vi tillskriver den dagens datum. Riktiga jobb som ger klirr in i kassa och kommun är det ont om! Förresten vad ska dom förmedla, det kommer säkert svar på när konjunkturen vänder och de får jobb på den fria marknaden!

TACK

Av Roland - 12 februari 2009 19:32


I dag yttrade Emil 4,5 följande. Det är inte första gången han tänker till!

-Jag vill baka mormor!

-Det vill inte jag idag, svarar mormor.

-Kan inte morfar göra det då!

Mormor funderar??

Emil svarar:

-Han kan väl läsa recept ialla fall!

Snacka om att han vet hur långt morfars kunskaper räcker men tillsammans kan de klara av en deg då morfar i alla fall kan läsa!

TACK


Presentation

Omröstning

Sverige är fortfarande bästa landet i vår värld.
 ja
 nej
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards