Alla inlägg under augusti 2008

Av Roland - 21 augusti 2008 22:52


Tack Janne Josefsson


Debatten var ju inte mycket till debatt men den unga generationen lider inte av förstening som de senare med Viktor o co. Restaurangägaren som inte längre har ngn restaurang hade förvarnats så han inte protesterade som han tidigare gjort. Han var nöjd med rättegångarna som varit och nu får han säkert mat för dagen då han uppträtt socialistiskt och nationalistiskt i kvällens program. På Himmelska Fridens Torg(sorg) kommer vi att få se flera tillrättalägganden om nöden(regimen)kräver. Ambassadörens åsikter kom direkt ur Maos Lilla röda med smärre justeringar som gjorts under de senaste tjugo åren. Appendix!

Shundaii


Läs gärna länken  Massakern på Himmelska Fridens Torg


Av Roland - 20 augusti 2008 20:14


Hemma i stan, i morgon har jag morfar-dag med 4-åringen, vuxen men ändå inte stor som han säger. Efter 4 månader fri från TV ser jag med bävan fram mot alla dåliga program. Eftersom TV-n finns i vardagsrummet är det svårt att undvika den men jag kommer att göra så gott jag kan för att underhålla min hjärna med annat. Det gäller att skapa ett vettigt alternativ för att slippa sova eller soma framför dumburken. Jag såg tre personer som grillade mattjesill imponerande, reklamavbrotten var nästa i högre klass. Jag gnäller inte men jag ska klara av det, d.v.s bli fri från dumburken även under den mörkare delen av året. Jag läser en bok, Den Vita Massajen och den ger tankar till ett visst krav på spänning men därför behöver jag inte flytta till Kenya i bushen. Livet kräver dock att det fylls med mening inte med innehållslösa bilder eller skitsnack. TACK

Av Roland - 19 augusti 2008 18:28


Ryssland får ett litet nyp i näsan av NATO då de känner sig medskyldiga i andra krig som startats av USA med flera. Man ska inte kasta sten i glashus säger mitt 4-åriga barnbarn, det kan bli dyrt och så får man städa efter sig. Han har rätt men han är liten och ser följderna då hans hjärna är ren och oförstörd. NATOS utrikesministrar är rädda för styrkebeskeden från Ryssland och de små antagonisterna i Kaukasien. Ukraina och Georgien ska med i Nato det har NATO bestämt och Ryssland vill att länderna skall återgå till den gamla SOVJET-unionen, frivilligt men kanske genom att slå av värmen och strömmen i vinter. Det har alltid varit frivilligt i det Sovjetisk-Ryska samhället men det har aldrig funnits några alternativ till frivilligheten. Rösta får man men bara ett alternativ,så har det varit men man kan alltid hoppas att människorna lyckas hålla maktens marodörer i hampan så inte det gamla systemet återställs. Det ser mörkt ut men så är det alltid då det går mot höst och vinter. Ingen rök utan eld men man måste släcka efter sig annars kan spridningen skada hela vår värld.      

Av Roland - 18 augusti 2008 21:42


Jag lyssnade på ditt "lopp" och fick tårar i ögonen när du var ute ur OS. Du kommer tillbaka det vet vi men det känns tungt. Det är som om OS är över. Eftersom jag inte ser TV under sommaren är radion min kontakt då slipper jag se fallet vid första häcken men jag kände när du fastnade.

OS är ju inte det enda i vår värld som gör livet viktigt, världen går vidare OS-delegaterna trissar nya länder och ännu mera pengar krävs för att få ett OS?? Delegaterna lever i en egen liten värld där pengar är viktigare än något annat i livet. Att pengar är viktigare än att delta är dras slogan.

Nu lägger sig mörkret över campen och det enda som hörs i mörkret är droppar från träden som slår mot husvagnstaket. Mörkret är inte farligt det känns tryggt trots att de flesta åkt hem från campen. I går såg jag en skugga som kom i min riktnig men den försvann, troligen var det regnet och blåsten som ville skrämmas. Nu är det bara veckor kvar till jag återvänder till staden och dess trygga famn åtminstone dagtid. Fyra månader har gått ömsom vin och vatten men jag är nöjd med det jag fått ut av sommaren och den är inte slut.

T ACK

Av Roland - 17 augusti 2008 17:08


Sitter i förtältet vid husvagnen i Rullsand, Älvkarleby. Regnet öser ner och det är lugnt då de flesta långtidarna åkt hem till sina jobb eller barnen till skolstart. Tystnad är också ett viktigt tillstånd men regnet och vinden visar att de kan inte tystas. Sommaren är inte slut men den tar paus för att återkomma i ett nytt skeende? Tar fram penslar och färg för att slutföra en akvarell. Hoppas den blir bra, det vill säga att nån annan tycker den är bra.

Självkritik är inte svårt men vissa akvareller kan jag faktiskt tycka är på väg att bli lyckade.

Får se vad som blir de stora händelserna i veckan nu när Ryssar och Georgier skall dra sig hemåt och låta grannarna vara i fred.Förstörelsen ska andra ta hand om! De som lever i krigszonen får ta hand om sig själva tills vidare.

Tack

Av Roland - 13 augusti 2008 22:20


I dag skriver skvallerpressen om den fula ankungen som inte får synas vid invigningen. Hon sjunger bra men har inte utseendet för sig hon är kines.De ser ut hur som helst men regimen har bestämt hur man ska se ut för att uppträda i media.Regimen har sneda tänder gråa kostymer ser fördjävliga ut sexappeal 0 men makten sitter inte i deras sneda tänder den sitter i deras vanställda hjärnor. Stackars barn men vi får hoppas att tiden läker sår och sjuka hjärnor får någon form av behandling i ett sjukt land med ett folk som lider av likkformighet. I Framtidens Kina är friheten viktig där man och kvinna behandlas lika och värdighet är viktigare än arbete och kommunistisk nationalism. Om kineserna tar över då måste vår supermakt USA eller Ryssland gripa in och rädda Europa eller hur!! EU är inte någon krigsmakt utan en fredsfaktor var rädd om den tanken och ta väl hand om ett EU som fredsfaktor. Stoppa USA.

Tack

Av Roland - 12 augusti 2008 19:35


Nu har nya svarta Volvon kommit till grannen, den blänker och är fin åtminstone några veckor. Glädjen lyser i fruns blå ögon där hon sitter på passagerarsidan. Vår bil är nyare men nu har de Volvo, Radhus och Husvagn riktig svensk mönsterfamilj som jobbar på bruket. Vi kommer att fira inköpet med maltwww när de får pengar över. Vår riskokare sjönk i allas ögon utom mina då de körde upp på den gröna parkeringen vid den stora Cabbyn. Lyckan kommer lyckan går,den bilen älskar lyckan får.

Tack

Av Roland - 11 augusti 2008 19:10


Kaukasus är en region i krig där de små(korta presidenterna Putin och Bush anklagar varandra för diverse övertramp. Det känns ofattbart med krig i vår civiliserade värld men Rysslad och USA är undantag. De startar gärna krig men når alltid samma återvändsgränd och FN får ta över de närmaste 20 åren. Idiotförklara dessa härskare då de alltid ska visa storebror-komplex. Bush försvinner snart men grannen i öster är en maktfaktor som säkert Baltstaterna är rädda för. Vodkademokrati frodas i detta 200 miljoners land. Tjetjenien, Georgien Ostosetien kanske senare Armenjen. Abschasien ligger i en son där det svarta guldet finns. Då är maktens fullkomliga marodörer först med stridande förband.

Demokrati och diplomati kommer aldrig att fungera i Vodkariket. Makten kommer alltid att vara avgörande för Kalle Ankas land och Lenins rike.

Tack 

Presentation

Omröstning

Sverige är fortfarande bästa landet i vår värld.
 ja
 nej
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards