Alla inlägg under augusti 2008

Av Roland - 10 augusti 2008 21:09


Kina visar sin miljöpolitik, skickar upp väderraketer för att förflytta regnmolnen från OS-invigningen i Peking. Under Maos tid dödade man gråsparvarna för de åt upp frön vid sådden i det stora landet. Uppmaning till hela det kinesiska folket att gå ut och skrämma ihjäl fåglarna med grytor och lock. När tillräckligt många sparvar stressats ihjäl kom lastbilarna och hämtade upp de döda småfåglarna. Sådden blev tyvärr inte bättre då det blev missväxt och kineserna upptäcker att det går inte ändra naturens bestämda gång. Skadeinsekterna tog över Kina.

Ett barn/familj helst en pojke och får du ett till då kan du mista jobbet eller får flytta in i farmor och farfars lägenhet på 10-20 kvadrat. Vad händer med alla dessa män blir de enucker när landet minimeras på kvinnor? Blir de homosexuella då får de vare sig barn eller ett liv de jagas ut ur det stora ofria Kina.

Tack 

Av Roland - 7 augusti 2008 20:36

En av våra främsta kommunalråd under de år jag och min familj bott i Gävle.

Han gjorde ett gott intryck på mig och kollegor unde vår tid som ägare av Gävle Varv. Han var en duktig ekonom och ville framåt kanske inte så mycket sosse som framåtsträvare. Minns de trevliga kvällarna med Brynäs Bygg som var vår hyresvärd och stödet(pojkarna) fick från Håkan när vi tog över det konkursdrabbade företaget. Håkan var framsynt men tyvärr hamnade han på skandalsidorna. Det är förmodligen glömt det finns ingen sosse-Håkan idag men politiken skulle behöva en sån som han. Tyvärr finns det ingen motsvarande inom oppositionen heller.

Tack 

Av Roland - 6 augusti 2008 20:55


Idag är det nära Kina känner oro inför OS! Chauffören åt Bin Ladin åtalas i Guantanamo lägret. Kan domen bli olovlig körning men straffet blir säkert hängning efter bil två varv runt Kuba-basen. Överlever mannen får han betala 2000 dollar i böter och livstids fängelse på fastlandet i Amerika. Nästa år inför vi i Sverige en ny domstol som inte kan påverkas av vår riktiga domstol. Där kan vi straffa personer som är svåra att sätta klorna i och inte bevisföringen räcker till. Föreslår Visingsö och Remmalag som första straff. Bush kommer att straffas av en högre makt men för säkerhets skull undviker CIA att tala om straffsatserna. God Bless America är redan idag ett uttryck som kan användas hur och när som helst utan att någon blessing sker. Dollarn sjunker och marknaden, inklusive ekonomin är i kris.

God Help America



Av Roland - 4 augusti 2008 19:54


Vilket alternativ som är värst vet inte fan själv men i det kinesiska riket där alla helst ska ha likformig näsa och se ut som ledarna är det ett helvete. Nu talar de kinesiska nyhetsbyråerna att poliser har dödats troligen har många oliktänkande dödats och lemlästats före propagandadådet. Nu kom kinesen ut ur garderoben och visar att här finns inga brottslingar som skall skada staten eller OS. OS-ledningen berömmer och inga kommentarer från världens ledare i övrigt det ät tyst och fullständig lydnad råder kanske? Den 8.8.08 blir en framgång för Kina hoppas att de 1,3 miljarder människorna får framgång och att ledningen får liknande straff som Rumäniens president eller Hitler kanske som tog sitt eget liv. Tänk er en offentlig avrättning av politiker på Himmelska Fridens Torg, utmätning för missbruk av mänskliga rättigheter. Om det blir verklighet får vårt EU reagera om de vågar.

Tack

Av Roland - 2 augusti 2008 21:27


Idag lyser solen med sin frånvaro, campen förändras, gäster kommer och går, långliggarna har börjat jobba. Fantastiskt, tre månader har gått i glädje och förväntningar. Små krav på livet innebär stor glädje då  förväntningarna infrias.

Badarna blir färre och alg blomningen uteblir vid vår vackra kust. Konjunkturen avmattas och Kinas olympiska spel står för dörren men tyvärr har landets ledare censurerat allt som invånarna borde veta om sin omvärld. Vi får heller aldrig veta sanningen om detta 1.3 miljarder människors land då gränser skapas både genom murar och tysta telefonlinjer och ett nedbrutet internet. Jag har haft turen att få jobba i landet men det var före invasionen på Himmelska Fridens Torg då var regimen förjävlig de visste varje dag vad vi skulle göra eller ha gjort dagen före. Kompisar fick vi ha men inte vänner då försvann de om inte politrucken gav tillåtelse

TACK 

Presentation

Omröstning

Sverige är fortfarande bästa landet i vår värld.
 ja
 nej
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards